Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA
  • 1

Service en auto-onderhoud bij Autoservice Spijk

Dankzij een goed onderhouden auto kunt u met een gerust gevoel aan het verkeer deelnemen. Ondanks het feit dat een onderhoudsbeurt aan uw auto vaak op een ongelegen moment komt, zal uw auto toch regelmatig van onderhoud voorzien moeten worden. Autoservice Spijk levert onderhoud en service aan auto’s van alle automerken.

Bij Autoservice Spijk zal uw auto met de grootste zorg behandeld worden door gekwalificeerde medewerkers. Na het onderhoud van onze vakbekwame monteurs, kunt u genieten van vele plezierige en veilige kilometers. Omdat wij vinden dat u in deze dure tijden waar voor uw geld moet krijgen, kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat gebeurt er bij een kleine beurt?

In ieder geval wordt tijdens de kleine beurt de olie ververst, het oliefilter interieurfilter vervangen. Hiernaast wordt een aantal belangrijke onderdelen gecontroleerd op slijtage en defecten. Zo kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar bandenspanning, airbags, ruitenwissers en vloeistofniveaus.

Wat houdt een grote beurt in?

Autoservice Spijk zal uw auto bij een grote beurt uitgebreid inspecteren. Wat er precies uitgevoerd wordt hangt af het type auto en wat conform de fabrieksgegevens gedaan dient te worden. In elk geval worden alle filters en de motorolie vervangen. Hiernaast worden alle belangrijke onderdelen aan een uitgebreide controle onderworpen.U kunt hierbij o.a. denken aan de versnellingsbak, wielophanging, de remmen reinigen en gangbaar maken, de banden, alle vloeistoffen en de verlichting.

Distributieriem vervangen

Als u zich afvraagt wanneer uw distributieriem vervangen moet worden, kunt u een kijkje nemen in het onderhoud- en serviceboek van uw auto. Dit verschilt, net zoals de kosten die met het vervangen gepaard gaan, per type auto. Wat niet verschilt per auto is de professionele en zorgvuldige wijze waarop de distributieriem wordt vervangen bij Autoservice Spijk.

Algemene periodieke keuring

Voor veel mensen die in een ouder model auto rijden is het elk jaar weer spannend of hun auto door de APK-keuring komt. Een APK-keuring kan dan ook een hoop vraagtekens opleveren voor autobezitters. "Gaat mijn auto wel door de keuring komen? En wat voor kosten gaan hiermee gepaard?" Een relatief nieuwe auto zal u in de meeste gevallen minder APK-kosten opleveren, maar voor oudere modellen kunnen de kosten flink oplopen.

Bij een APK kunnen veel extra onderhoudskosten komen kijken waar u niet op zit te wachten. Om u niet voor vervelende verrassingen te laten staan, zorgen wij ervoor dat alle te maken kosten vooraf aan u voorgelegd worden. Voordat er iets gerepareerd wordt, zullen wij altijd contact met u opnemen. Nadat wij uw auto hebben gekeurd en/of gerepareerd, kunt u weer met een veilig gevoel aan het verkeer deelnemen.

Autoschade of onderhoud aan uw auto nodig?

Maak snel een afspraak en we helpen u snel en vakkundig!